Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Fizetés, szállítás, elállási jog

A webshopban lévő termékek árai bruttó árak, melyek tartalmazzák az ÁFA-t (27%).

Rendelés a webshopon keresztül, emailben vagy telefonon.

A Vevő tudomásul veszi, hogy a megrendelés leadása részéről ajánlatnak minősül, melyhez kötve van.

Rendeléskor Ön kötelezettséget vállal a rendelés átvételére és kifizetésére.

A szállítási költséget nekem a GLS annak ellenére kiszámlázza, kifizetteti, hogy Ön nem vette át.

Ilyen esetben felszólító levelet küldünk a szállítási költség behajtásának érvényesítésére.
 

A webshopban a minimum rendelési érték 1000 Ft.

Szállítási, fizetési díjak és módok:

A rendelés feldolgozása 1-3 nap, a postázást követően 98% -ban már másnap kézbesíti rendelését a szállító cég, mely a fizetési módtól és a rendelt termékek súlyától függően a GLS Futárszolgálat, Magyar Posta vagy Budapesten saját járművel történhet!

A szállítási díj következőképpen függ a választott szállító cégtől és a fizetés módjától valamint a rendelés értékétől:

Átutalásos fizetés esetén (előre utalás) 200 Ft kedvezményt kap a szállítási díjból!
Utánvétes fizetési módnál 250 Ft utánvét beszedési díj kerül felszámításra!

GLS futárszolgálattal házhoz -  1895 Ft, 16.000 Ft felett díjmentes
GLS csomagpontra - 1695 Ft, 16.000 Ft felett díjmentes
GLS csomagautomatába - 1495 Ft, 16.000 Ft felett díjmentes


Magyar Posta (ajánlott elsőbbségi levélként) -  1350 Ft, 16.000 Ft felett díjmentes

Személyes átvétel: ingyenes - a minimális rendelési összeg 2500 Ft! 

Személyes átvétel helye, CSAK ELŐZETES EGYEZTETÉS UTÁN!

(Hétfőtől péntekig 9-17 óra között):

1163, Budapest, Cziráki utca 26-32. II/137. A épület, EMG Ipari Park

Ha a megrendelt termék készleten van, és fontos, hogy minél előbb kézhez kapja, akkor akár aznap postára tudom adni, ennek feltétele, hogy lehetőleg telefonon is jelezze igényét, mert napközben nem mindig nézem az emaileket. Átutalásos fizetés esetén rendelése az összeg beérkezését követően kerül kiküldésre.

A szállítás kockázatát én viselem, ha a megrendelt áru 3-4 munkanapon belül nem érkezne meg, kérem jelezze, és utánanézek a csomagnak, ha szükséges újra postázom.

Banki adataim:

Bank neve: Wise Europe SA

Számlaszám: 12600016-19718189-93756019

Számlatulajdonos: Szabó Lajos E.V.

Visszavásárlási garancia, elállás joga, szavatosság

A termék visszavásárlás a 17/1999. (II.5.) Korm. rendelet a távollévők között kötött szerződésekről előírásai alapján történik. A vevő a vásárlástól az áru átvételét követő 14 napon (naptári nap!) belül indokolás nélkül elállhat. Webáruházam garantálja a megvásárolt, nem használt, eredeti állapotú áru visszavásárlását, illetve cseréjét.

A visszavásárlási garancia érvényesítése esetén webáruházam a kifizetett összeget legkésőbb az elállást követő 30 napon belül visszatéríti. A vásárló viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A vásárlót ezenfelül egyéb költség nem terheli. Az értékesítő azonban követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

Az elállás-, árucsere-, levásárlás módja:

Ha a megrendelt termék valamilyen okból nem megfelelő, akkor az áru átvételét követő 14 napon (naptári nap!) belül szíveskedjék visszaküldeni azt. (a postabélyegző dátumát veszem figyelembe)

Az áru visszaküldésének címe: Szabó Lajos, 1134, Budapest, Gidófalvy Lajos utca 11. 9/3.

A termék visszaküldése postai úton vagy más (a vásárló által megrendelt) szolgáltatói úton lehetséges. A visszaküldés költsége a vásárlót terheli. A visszárut normál küldeményként, utánvétes vagy portóval terhelt küldeményt nem áll módomban átvenni. A visszaküldendő termék biztonsága a vásárló felelőssége a fenti címre való megérkezéséig. Az esetleges szállítói hiányosságokért, pontatlanságokért nem tudok felelősséget vállalni.

Árucsere, illetve a megrendelés összegének levásárlásakor a szállítási feltételekben meghatározott szállítási költségek érvényesek.

 

Garancia:

Az egyedi Swarovski Elements kristályos bőr ékszerekre 6 hónap teljeskörű garanciát vállalok. A mechanikus sérülésekből eredő károsodásért nem vállalok garanciát.

Az ékszer élettartamát jelentősen meghosszabbítja, ha a termék nem érintkezik vízzel, gyógyvízzel, sós vízzel, parfümmel, vagy hajlakkal.

Az ékszerek körültekintő viselete és ápolása mellett az ékszerek nem sérülnek, élettartamuk hosszú. Éppen ezért reklamációt az alábbi, nem elővigyázatos viselésük következtében bekövetkezett sérülések esetében nem áll módomban elfogadni:

A világos színű bőr könnyen elszíneződik, ha sötétebb anyagokkal érintkezik. Ezért ügyeljünk rá, hogy világos bőr ékszerünk ne érintkezzen közvetlenül sötét, színét eresztő anyagokkal.

  • Az ékszereket nem ajánlott hosszú időn keresztül erős napfénynek kitenni. Amennyiben az ékszer az időjárás viszontagságainak van kitéve, az az ékszer kifakulásához vezethet.
  • Bizonyos tisztítószerek, kozmetikai anyagok (pl.: parfüm, hajlakk, egyéb kozmetikumok) roncsolhatják a Swarovski kristályokat és az azokat hordozó anyagokat (bőr, antiallergén nemesfém).

Az ékszerek akár alkalmi, akár napi viseletre tökéletesen megfelelnek. Viselésük során azonban ne feledkezzünk meg arról, hogy amennyiben egész nap viseljük őket, természetes elhasználódásnak vannak kitéve (kopás, karcolódás, durva esetben, akár szakadás). Ez az elhasználódás az ékszerek esetében egy természetes folyamat, így garanciát erre nem vállalok.

Ha az ékszeren bármi hibát fedezne fel, keressen bizalommal, minden esetben igyekszem az Ön számára legelőnyösebb megoldást felkínálni!

Az ékszerek tisztításáról bővebben a Blogomban is olvashat! strasszkiraly.blogspot.com