Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rendelés külföldről

A webshop külföldi vásárlókat is kiszolgál. Az Európai Unión kívülről történő rendelés esetén az esetlegesen felmerülő vámokat és adót a vevő fizeti.

Fizetés:

Kérem ne utaljon, amíg nem kap egy manuális visszaigazoló emailt az eurós összeggel!

Ha rendelkezik érvényes közösségi adószámmal, akkor a rendeléskor tüntesse fel, mert ebben az esetben ÁFA mentes számlát tudok kiállítani!

Banki átutalással:

Ha az euró-zónán belülről rendel, akkor fizethet banki átutalással euróban a belgiumi bankszámlaszámomra, mely SEPA átutalással belföldi tranzakciónak számít, és a díja is megegyezik az Ön országán belüli utalás díjának a mértékével. Az utalás elindítása előtt elküldöm Önnek az aktuális Euró/Forint árfolyamból számolt eurós összeget.

Fizetés PayPal -lal, az Ön PayPal fiókjából utalással.

Ha külfödi cége érvényes európai uniós / közösségi adószámmal is rendelkezik, akkor lehetősége van ÁFA mentesen vásárolni.

EU-s adószám ellenőrzése a következő linken történik:

http://ec.europa.eu/taxation_customs/vies/?locale=hu

Szállítás:

Szállítási díj külföldre: összes országba 3500 Ft, díjmentes szállítás 35.000 Ft feletti rendelés esetén.

A szállítási idő Szlovákiába 1 munkanap, Ausztriába és Németországba 2 munkanap. Többi európai országba is szállítunk, ezekben az esetekben a szállítási idő 4-6 munkanap.

A szállítás Ausztriába, Németországba és Szlovákiába a GLS futárszolgálattal, a többi országba a rendelési összegtől függően a Magyar Postán keresztül vagy a GLS-sel történik.